Moderna lokaler i Solna

Välkomna till Skogskarlen

Fastigheten är strategiskt belägen på Björnstigen 85-87 i Bergshamra- en självklar del av den snabbväxande framtidsstaden Solna. Det finns vakanta kontorsytor om ca 3 200 kvm av totalt 12 000 kvm, med möjligt tillträde under våren 2020. Hyr en kontorslokal i Skogskarlen och satsa på medarbetarnas välbefinnande!

Skogskarlen på en minut

Mellan Edsviken i norr och Brunnsviken i söder befinner sig Skogskarlen. En idealisk placering med de omgivande naturområdena som skapar en fristad mitt bland stenstadsbebyggelse och motorvägar. Skogskarlens attraktiva kontorslokaler byggdes år 2003 och genomgår en renovering under 2019/2020 för att ge hela byggnaden ett rejält lyft. Lobbyn i entrén förvandlas till en välkomnande lounge för hyresgäster och deras kunder som ska mötas av en ny gemensam reception och doften av nybryggt kaffe från restaurangen/caféet. Restaurangen/caféet kommer även att erbjuda frukost och lunch med möjlighet till catering. Att hyra lokaler i Skogskarlen är att satsa på sina medarbetares välbefinnande, där Skogskarlen erbjuder möjlighet för alla hyresgäster att träna i sitt nyrenoverade gym. Självklart finns dusch- och omklädningsmöjligheter i gymmet.

I uppgraderingen av Skogskarlen kommer nya smakfulla ytskikt att sätta in, som gäller både väggar och golv. Pentryn i kontoren uppgraderas och omvandlas till en trevlig yta för medarbetarna att ta en återhämtande paus och ladda batterierna. Tekniken i huset uppgraderas för att ge hyresgästen en krångelfri vardag. För att ge det lilla extra kommer även glaspartier att bytas ut i mötesrummen och bidra till kreativa stunder. Skogskarlen är den perfekta balansen mellan ro och puls med närheten till bra allmänna kommunikationer och service, men även en trevlig omgivning med vatten och naturområden.

1-2 min Bilväg till E18 & E4an
2 min Till närmaste busstation
7 min Bilväg till Mall of Scandinavia
8 min Gångväg till Bergshamra södra T-bana

Beläget i Solnas natursköna och framtidsväxande pärla

Entréplanet

Ljusgårdens vackra ljus dimper in över loungen och skapar en naturlig mötesplats för spontana möten och öppnar upp för nya samarbeten. Den välkommande loungen och det breda serviceutbudet gör det lätt att trivas – starta dagen med att avnjuta en kopp nybryggd kaffe eller köra ett träningspass i gymmet och bli full av energi för att möta arbetsdagen på bästa sätt!

Nyrenoverad träningsanläggning

Ta en titt in i den helt nyrenoverade träningsanläggningen i huset som är tillgänglig för er som hyresgäst. Genom att träna mår både kropp och knopp bättre! Gör det lättare för träningen att bli av genom att bli granne med gymmet – hyr kontor i Skogskarlen redan idag!

Snabbfakta

FASTIGHETSÄGARE: Schroders

FASTIGHETSFÖRVALTARE: Hestia

ADRESS: Björnstigen 85-87

FASTIGHETSBETECKNING: Skogskarlen 2

BYGGNADSÅR: 2003

RENOVERINGSÅR: 2019

TOTAL YTA: 12 000 kvm

TILLGÄNGLIG YTA: 349 – 6000 kvm

ANTAL PLAN: 6

NYCKELTAL: 11-12 kvm/ arbetsplats

Garage och Parkering

Sprid ert varumärke med ett unikt skyltläge intill Bergshamraleden/E18. Skogskarlen har en strategisk placering som gör det mycket lättillgängligt till och från E4/E18. I byggnaden finns 3 plan för garage där det finns gott om plats för både bilar och cyklar. Som ett plus i kanten har garaget även en spolplatta.